Feestelijk ontspannings pakket

Breng Balans en Harmonie tijdens de Feestdagen
met Chi Neng Qigong!

“Zoek je rust in je hoofd, vreugde in je hart, en een ontspannen lichaam?
Ontdek het allemaal met het “Feestelijke ontspannings Pakket“.

Het is de tijd van het jaar om te genieten van samenzijn en vreugde, maar laten we eerlijk zijn, de feestdagen kunnen ook behoorlijk stressvol zijn. Ik nodig je uit om een beetje extra zelfzorg in je feestseizoen te brengen met Chi Neng Qigong!

Chi Neng Qigong is een eeuwenoude Chinese bewegingsvorm die je helpt om lichaam en geest in balans te brengen. Met zachte en vloeiende bewegingen kun je stress verminderen, je energie verhogen en innerlijke rust vinden temidden van de feestelijke drukte.

Breng Balans in Je Feestdagen: Bestel Vandaag Nog!

Wat het pakket omvat:

*Chi Neng meditatie MP3: een rustgevende meditatie die je helpt voor innerlijke stilte, respectvol hart en een relaxt lichaam, op elk moment dat het jou uitkomt.

*Chi Neng oefeningen Video’s: 3 korte oefeningen voor dagelijks gebruik, met direct positief effect.

*Chi Neng Online Maandabonnement: een maand lang gratis meedoen met de online lessen op dinsdag en vrijdagochtend van 9 tot 9:30. Deze video’s zijn ook later terug te zien.

*gratis proefles Chi Neng Qigong: geef je op om een keertje live mee te doen in een groepsles.

voor €15,00

Hoe het werkt?

1. Koop het “Feestelijke ontspannings Pakket.”
(Betaling loopt via Momoyoga)

2. Ontvang direct toegang tot de video’s en meditatie-MP3.

3. Geef aan wanneer je de het maandabonnement Chi Neng Online wil starten. Je kunt de lessen live mee volgen of later op je eigen gemak doen.

4. Boek een proefles tijdens een van de basislessen.


Laat dit jaar de feestdagen een periode van innerlijke rust en harmonie zijn. Bestel het”Feestelijke ontspannings Pakket” vandaag nog en investeer in je eigen gezondheid en welzijn.

Neem contact met me op via mail wanneer je dit pakket wil ontvangen, of je kunt het meteen zelf kopen via Momoyoga met onderstaande knop.