Chi Neng Praktijk

In de Chi Neng Praktijk bied ik als Chi Neng Healing Coach een unieke combinatie van Chi Neng Qigong en coaching aan. Ik begeleid je bij het herstellen van de natuurlijke balans tussen lichaam, hart en geest.

Als Chi Neng Healing Coach integreer ik beweging, energiewerk en coaching om je te begeleiden op een reis naar zelfontwikkeling en heel-zijn.

Ieder mens is in zijn essentie heel!

Loop je tegen fysieke, emotionele of mentale uitdagingen aan dan kan een 1 op 1 sessie van toegevoegde waarde zijn. Wat speelt er op dit moment en van waar komt jouw klacht vandaan?

Met Chi Neng Coaching, bied ik persoonlijke begeleiding. Samen gaan we kijken naar jouw uitdagingen. In plaats van een externe behandeling te ondergaan, leer je bij Chi Neng hoe je jezelf kunt ontwikkelen. Ik zal met je meekijken met datgene wat er nu speelt.

Chi Neng Coaching integreert verschillende benaderingen, zoals Chi Neng oefeningen, Chi Neng Healing, begeleidende meditaties en Systemisch werk in mijn sessies. Meestal sluit ik af met op maat gemaakte Chi Neng-oefeningen, zodat wat er tijdens de sessie is ontstaan, beter geïntegreerd wordt in jouw hele systeem.

Zelf aan de slag met Chi Neng Qigong.

Voel je vrij om jezelf te ontdekken, te helen en te groeien met Chi Neng Qigong Coaching. Samen zullen we de innerlijke balans herstellen en je in staat stellen om het leven in al zijn volheid te omarmen.


Werkwijze

Prive-sessie:
Je kunt ervoor kiezen om een enkele sessie te volgen of een traject van drie sessies, afhankelijk van je behoeften en doelen. Ik adviseer een traject van 3 sessies om daadwerkelijk aan de slag te gaan met jezelf. Zowel persoonlijke ontmoetingen als online begeleiding zijn beschikbaar. Voor verdere informatie of het plannen van een afspraak, voel je vrij om contact met mij op te nemen via e-mail.

Wo en vr 13:00 – 16:30
Online op afspraak